This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Sorozatfordítást kérek
Sziasztok! 

Az Anyaság túlsúlyban című sorozat utolsó (5.) évadához szeretnék kérni magyar feliratot.  

https://www.imdb.com/title/tt5396394/?ref_=mv_desc

Köszönöm szépen!
Válaszol
(2025-05-21, 16:16:09)alex26_forevermagix Írta: Sziasztok,

az alábbi sorozatokhoz szeretnék fordítást vagy amennyiben fellelhető lesz subripet kérni:

Resident Alien, Leverage: Redemption, Spiderwick Chronicles, Interview with the Vampire, Earth Abides,The Head, Gross Pointe Garden Society, Punto Nemo.

Illetve nem tudom kinek vannak ilyen benfenntes infói, hogy ezek jönnek valamikor itthonra vagy streamingre? Vagy mindegyiket engedjem el? Sad

Előre is köszönöm?

Ebből  a listából első ránézésre olyan 4-hez (legalább) készültek feliratok máshova (a minőségét ne kérdezd meg) ergo ezeket sztem "elengedheted", ide akkor fog "készülni" ha lesz subrip. 
Ami igazán hiánypótló lenne az a Leverage: Redemption, ahhoz nincs szinte semmi (talán 3 részhez van kétes minőségű felirat , ha jól emlékszem anno a LunaSol néven futó fordító ebbe is belekapott) és amennyire én most tudom arra se nagyon van esély, hogy felkerülne bármilyen magyar specifikációval streamingre.
Válaszol
Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, készül-e a The Bombing of Pan Am 103 (2025) sorozathoz magyar felirat?
Előre is köszönöm a válaszokat!

https://www.imdb.com/title/tt13592494
Válaszol
(2025-06-03, 05:38:08)saspafrany Írta: Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, készül-e a The Bombing of Pan Am 103 (2025) sorozathoz magyar felirat?

A cikk alapján valamikor jönni fog a Netflixre globálisan, de egyelőre nincs pontos dátum.

https://www.bbc.com/mediacentre/2025/the...nd-trailer

The Bombing of Pan Am 103 is on BBC iPlayer and BBC One from 9pm on Sunday 18 May, and will be on Netflix globally at a later date.
Fordítás/átnézés alatt álló sorozatok: -
Új évadra/folytatásra váró sorozatok: American Horror Story (S13)
Válaszol
(2025-06-03, 08:03:53)Kai_Subs Írta:
(2025-06-03, 05:38:08)saspafrany Írta: Sziasztok!

A cikk alapján valamikor jönni fog a Netflixre globálisan, de egyelőre nincs pontos dátum.

https://www.bbc.com/mediacentre/2025/the...nd-trailer

The Bombing of Pan Am 103 is on BBC iPlayer and BBC One from 9pm on Sunday 18 May, and will be on Netflix globally at a later date.

Köszönöm!  Heart
[-] Az alábbi 1 felhasználó kedveli saspafrany hozzászólását:
  • Kai_Subs
Válaszol
Sziasztok!

Szeretném kérni a Mobland (Gengsztervilág) sorozat fordítását.

Előre is köszönöm!
Válaszol
(2025-05-21, 16:16:09)alex26_forevermagix Írta: Sziasztok,

az alábbi sorozatokhoz szeretnék fordítást vagy amennyiben fellelhető lesz subripet kérni:

Resident Alien, Leverage: Redemption, Spiderwick Chronicles, Interview with the Vampire, Earth Abides,The Head, Gross Pointe Garden Society, Punto Nemo.

Illetve nem tudom kinek vannak ilyen benfenntes infói, hogy ezek jönnek valamikor itthonra vagy streamingre? Vagy mindegyiket engedjem el? Sad

Előre is köszönöm?

Sziasztok én épp visszatérni készülök a felirat gyártáshoz. a Leverage. Redemption-t szívesen bevállalnám kezdésnek ha senkinél nincs folyamatban éppen
Válaszol
(2025-06-05, 11:32:12)Sucre Írta: Sziasztok én épp visszatérni készülök a felirat gyártáshoz. a Leverage. Redemption-t szívesen bevállalnám kezdésnek ha senkinél nincs folyamatban éppen

Sztem nincs folyamatban senkinél, én annyit tudok róla, az első talán 3 részhez készült valamilyen felirat, de onnantól kezdve teljes homály. 
Olyan hírt se láttam, hogy bármelyik streamingre felkerülne magyar specifikációval, szal ez hiánypótló lenne.
Válaszol
Tisztelettel kérek
 MobLand Web.SuccessfulCrab sorozathoz magyar feliratot.
Válaszol
(2025-06-05, 15:24:48)Balalajka Írta: Tisztelettel kérek

Hétfőn indul hetiben a SkyShowtime-on idehaza a sorozat felirattal és szinkronnal, szóval akkor kikerül az első két részhez a SubRip, utána pedig lehet várni hetiben a részeket.
Fordítás/átnézés alatt álló sorozatok: -
Új évadra/folytatásra váró sorozatok: American Horror Story (S13)
[-] Az alábbi 1 felhasználó kedveli Kai_Subs hozzászólását:
  • Balalajka
Válaszol
(2025-06-05, 16:13:52)Kai_Subs Írta:
(2025-06-05, 15:24:48)Balalajka Írta: Tisztelettel kérek

Hétfőn indul hetiben a SkyShowtime-on idehaza a sorozat felirattal és szinkronnal, szóval akkor kikerül az első két részhez a SubRip, utána pedig lehet várni hetiben a részeket.

Rendben
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Hozzászólások: Megtekintések: Legutóbbi hozzászólás
Thumbs Up Magyar SubRipet kérek Mor Tuadh 910 854 518 2025-06-05, 15:39:17
Legutóbbi hozzászólás: Mor Tuadh
Thumbs Up Angol feliratot kérek Mor Tuadh 198 252 037 2025-06-04, 14:29:34
Legutóbbi hozzászólás: marina2419
Thumbs Up Filmfordítást kérek Mor Tuadh 1 531 1 786 807 2025-06-03, 21:39:29
Legutóbbi hozzászólás: Loeb
Thumbs Up Sorozatidőzítést kérek Mor Tuadh 887 1 000 158 2025-06-02, 15:28:55
Legutóbbi hozzászólás: ugk